Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaaniletut

timer-icon20 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Banaaniletut on helppo ja terveellinen aamu- tai välipala, jonka ainekset löytyvät luultavasti jo kaapista. Tarjoa pienten lettujen kanssa mustikoita ja vadelmia.

Ainekset

1 kpl
iso kypsä banaani
2 kpl
kananmunia
1 dl
kaurahiutaleita
1/2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
kanelia

Paistamiseen

öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori banaani ja paloittele sauvasekoittimen kulhoon. Lisää kananmunat. Surauta tasaiseksi. (Voit pilkkoa banaanin myös lautaselle, muussata sen haarukalla ja sekoittaa sitten munien joukkoon.)

2 kpl
kananmunia
1 kpl
iso kypsä banaani
2

Lisää kaurahiutaleet, leivinjauhe ja kaneli. Sekoita.

1 dl
kaurahiutaleita
1/2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
kanelia
3

Kuumenna lettupannu, laita koloihin öljyä. Paista 8–10 pientä lettua keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

öljyä

Vinkki: Kokeile kanelin tilalle kardemummaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 5.11.2024
|
Muokattu: 6.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

49

205

1,6 g

0,5 g

5,4 g

1,8 g

0,8 g

2,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl kanelia,

öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli