Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät tonnikalaleivät

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Mehevät lämpimät voileivät tonnikalasta saavat mausteista lämpöä srirachasta.

Ainekset

5 kpl
kokonaista ruispalaleipää
210 g
(2 tlk, à 150/105 g) tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
57 g
(1 prk) kapriksia
2 rkl
srirachaa
150 g
(1 ps) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Irrota leipien pohja ja päällinen toisistaan. Levitä leivät leivinpaperille pellille.

5 kpl
kokonaista ruispalaleipää
2

Valuta tonnikala ja kaprikset. Sekoita tonnikala, kaprikset ja sriracha. Levitä leipien päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.

210 g
(2 tlk, à 150/105 g) tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
57 g
(1 prk) kapriksia
2 rkl
srirachaa
150 g
(1 ps) juustoraastetta

Vinkki: Korvaa sriracha tomaattipyreellä ja kaprikset suolakurkuilla.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.10.2024
|
Muokattu: 10.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

138

578

6,1 g

2,3 g

9,0 g

1,5 g

1,9 g

10,5 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli