Pese sitruuna. Raasta 2 tl kuorta ja purista 2 rkl mehua. Hienonna tilli. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
Valmista muusi maidon kanssa mikrossa pussin ohjeen mukaan. Sekoita rasva ja piparjuuri muusiin.
Kuumenna kalatassut öljyssä pannulla noin 3 minuuttia. Tarjoa kalatassut piparjuurimuusin ja sitruuna jogurttikastikkeen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
720
3014
36,0 g
12,5 g
65,0 g
15,0 g
4,5 g
28,5 g
3,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli