Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuumenna öljy isossa kattilassa tai padassa (vetoisuus 3 litraa). Lisää sipulit ja tomaattipyree. Kuullota, kunnes sipulit pehmenevät. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Keitä kannen alla lihapullien valmistamisen ajan.
Sekoita mausteet jauhelihaan kulhossa. Kostuta kädet vedellä ja pyörittele taikinasta lihapullia (noin 16 kpl).
Puolita spagetit. Lisää kattilaan tomaattikastikkeen joukkoon kuuma vesi, spagetit ja lihapullat. Kypsennä kannen alla noin 15 minuuttia. Sekoita välillä kevyesti.
Tarjoa juustoraasteen kanssa. Ripottele pinnalle halutessasi hienonnettua yrttiä.
Vinkki: Murustele lihapullapastan pinnalle fetajuustoa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
608
2545
25,0 g
9,5 g
58,8 g
17,5 g
8,0 g
31,3 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(tuoretta yrttiä esim, oreganoa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli