Aseta leipäviipaleet leivinpaperille pellille. Painele sormin viipaleiden keskelle kuoppa. Sekoita rahka, muna ja sokerit kulhossa. Jaa seos leipien päälle. Asettele pinnalle vadelmat.
Paista leipiä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja reunat hieman rapeutuneet. Halutessasi siivilöi tomusokeria leipien pinnalle ennen tarjoamista.
Vinkki: Ripottele rahkatäytteen pinnalle myös pakastemustikoita tai suklaarouhetta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
121
507
1,9 g
0,4 g
18,0 g
7,5 g
2,0 g
6,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(tomusokeria).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli