Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Laita siivet pellin toiselle puolelle ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
Kuori porkkanat ja leikkaa reilun sentin paksuisiksi tangoiksi. Puolita paprika, poista siemenet ja leikkaa paprika isoiksi paloiksi. Kuori ja lohko sipulit. Huuhdo kikherneet siivilässä. Laita kasvikset ja kikherneet kulhoon. Kääntele öljy ja suola kasviksiin. Levitä seos siipien viereen pellille ja jatka kypsentämistä 25 minuuttia.
Murenna homejuusto ja sekoita se jogurttiin. Tarjoa kastike siipien ja kasvisten kanssa.
Vinkki: Paahda kerralla enemmän kasviksia ja tee niistä seuraavaksi päiväksi keitto. Soseuta paahdetut kasvikset kasvisliemeen ja pehmennä keitto halutessasi kermalla. Murenna sinihomejuustoa keiton pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
908
3802
47,8 g
12,5 g
52,8 g
10,3 g
12,0 g
61,0 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli