Yhdistä kulhossa porkkanalaatikko, parmesaani ja pippuri. Valuta mozzarella ja leikkaa 10 palaan. Pyörittele taikinasta 10 palloa. Paina kunkin keskelle sormella kuoppa ja pane kuoppaan pala mozzarellaa. Peitä taikinalla ja pyörittele palloksi.
Riko muna lautaselle, mittaa korppujauhot toiselle. Kieritä pallot munassa ja sitten jauhoissa. Kastele kädet öljyssä ja kostuta pallot kevyesti öljyisillä käsillä pyöritellen.
Nosta airfryer-paperi paistokoriin tai vuoraa kori leivinpaperilla. Aseta arancinit paperille. Paista 200 asteessa 10 minuuttia. Tarjoa lämpimänä esimerkiksi oluen tai kuplajuoman kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
139
580
6,6 g
2,3 g
13,5 g
2,2 g
0,5 g
5,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
airfryer-paperivuoka tai leivinpaperia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli