Sekoita jogurtti, sitruunamehu, raastettu inkivääri, murskattu valkosipulinkynsi ja loput mausteet. Nosta koipi-reisipalat tukevaan pakastuspussiin. Lusikoi jogurtti-mausteseos pussiin. Painele ilma pois pussista ja sulje. Kääntele pussia, jotta koivet maustuvat tasaisesti. Anna koipien maustua jääkaapissa vuorokauden ajan.
Nosta koivet uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia tai kunnes liha irtoaa luusta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
393
1643
29,0 g
8,8 g
0,8 g
0,8 g
—
33,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan mehu,
Pala tuoretta inkivääriä,
Valkosipulinkynsi,
1 rkl Garam masala -mausteseosta,
1 rkl Chilimausteseosta,
1 tl Suolaa,
1 tl Paprikajauhetta,
1 tl Kurkumaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli