Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita liivate likoamaan kylmään veteen. Sekoita jogurtti, luumumarmeladi ja sokeri. Vaahdota kerma. Kiehauta sitruunamehu pienessä kattilassa tai kulhossa mikrossa. Purista vesi liivatelehdestä ja liuota liivate sitruunamehuun. Valuta mehu ohuena nauhana luumuseokseen samalla sekoittaen. Nostele kermavaahto luumuseokseen. Anna seoksen hyytyä noin tunti jääkaapissa. Sekoita kerran hyytymisen aikana.
Säädä uuni 225 asteeseen. Kauli taikina noin 35 x 45 cm:n kokoiseksi levyksi. Painele levystä 40 (ø noin 5 cm) kiekkoa pyöreällä muotilla tai pienellä juomalasilla. Paina pienemmällä muotilla (ø noin 3 cm), esimerkiksi pullonkorkilla, keskusta pois 20 taikinakiekosta. Voitele taikinarenkaat munalla. Aseta renkaat kokonaisten kiekkojen päälle voideltu puoli alaspäin.
Siirrä leivonnaiset leivinpaperille pellille. Aseta toinen leivinpaperi torttujen päälle. Laita paperin reunoille teräksiset veitset painoksi. Se estää leivonnaisia kohoamasta liikaa.
Kypsennä torttuja uunissa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä. Lusikoi tai pursota luumumousse torttujen syvennyksiin. Koristele tomusokerilla.
Voitele renkaiden sisältä pois ottamasi pienet kiekot munalla ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia. Tarjoa kiekot juustojen kanssa tai pursota niiden päälle mahdollisesti ylijäänyt luumumousse ja tarjoa pikkuleivoksina.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.