Ota jauheliha huoneenlämpöön.
Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna basilika. Säästä muutama lehti koristeluun. Ruskista jauheliha öljyssä paistokasarissa. Lisää sipulit ja paista hetki.
Lisää tomaattipyree, -murska ja vesi. Sekoita joukkoon mausteet ja hienonnettu basilika. Kiehauta kastike.
Puolita lasagnelevyt ja upota kastikkeeseen. Laita kansi tai folio päälle ja anna kypsyä välillä sekoittaen 15 minuuttia.
Lusikoi tuorejuusto nokareina ja ripottele juustoraaste lasagnen pinnalle. Anna hautua kannen tai folion alla 5 minuuttia. Viimeistele basilikalla.
Vinkki: Kasvislasagnen saat vaihtamalla jauhelihan soijarouheeseen tai vegejauhikseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
850
3559
25,5 g
12,0 g
115,3 g
12,5 g
6,5 g
34,8 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukku basilikaa,
2 dl juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli