Joulupöydän uusi tähti on mehevä viikunapossu, joka saa lisämakua joulumausteista ja tummista hedelmistä. Kilo possun sisäfileetä riittää mainiosti pääruoaksi pienehkölle juhlaväelle, ja ruoka valmistuu reilussa tunnissa.
Joulupöydän hurmaava kunkku kypsyy mehukkaaksi pippurisessa ja siirappisessa mausteöljyssä. Juhlava kastike keitetään paistoliemestä, glögistä ja kuivatuista viikunoista. Rapea pistaasirouhe viimeistelee ruoan tyylikkäästi.
Viikunapossun juomakumppanin pitää korostaa ruoan runsaita, meheviä ja kypsän hedelmäisiä makuja. Espíritu de Chile 8 % on täydellinen valinta: kevyen marjaisessa ja pehmeässä punaviinissä (alkoholi osittain poistettu) on sopivasti hapokkuutta sekä syvyyttä tuovaa makeutta. Juoma luo sillan viikunakastikkeen makeuden ja pippurisen possun suolaisuuden välille.
Espíritu de Chile 8 % valmistetaan Shiraz- ja Cabernet sauvignon -rypäleistä, jotka tuovat siihen kypsän kirsikan ja luumun sekä raikkaan herukan ja vadelman aromeja. Helposti nautittava, tasapainoinen löytö maistuu juhla-aterian jälkeen rentona illanviettojuomana.
Poimi Espíritu de Chile 8 % hyllystä myös joulun jälkeen, kun haluat vaihtaa tunnelmaa. Juoma sopii täydellisesti monille pastaruoille, kanalle, kalkkunalle ja pizzalle. Pullo itsessään huokuu juhlan eleganssia ja tuo iltaan kuin iltaan ripauksen ylellisyyttä.
Tästä pääset ostoksille S-kaupat-verkkokauppaan.
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.