Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Riisipuuro uunissa

timer-iconNoin 2 tuntia  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mehevä uuniriisipuuro valmistuu kuin itsekseen vain neljästä aineksesta. Mittaa maito, puuroriisi ja suola voideltuun vuokaan ja anna uunin hoitaa loput!

Ainekset

1 1/4 l
maitoa
2 dl
Puuroriisiä
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
margariinia vuoan voiteluun

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele noin 2 litran vetoinen uunivuoka tai neljä annosvuokaa margariinilla. Mittaa maito, riisi ja suola vuokaan.

1 rkl
margariinia vuoan voiteluun
1 1/4 l
maitoa
2 dl
Puuroriisiä
1/2 tl
Suolaa
2

Kypsennä puuroa 175-asteisen uunin keskitasolla 1 ½ tuntia. Pienille vuoille riittää 1 tunnin kypsennysaika. Sekoita puuroa pari kertaa kypsennyksen aikana.

1 1/4 l
maitoa
3

Tarjoa riisipuuro maidon, kanelin ja sokerin tai marjakeiton kanssa.

Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Sanna Autio, Taina Salovaara
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 25.10.2006
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

319

1335

8,3 g

4,5 g

47,3 g

15,3 g

1,0 g

12,0 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli