Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Graavilohirullat

Fork and knife
12 Annosta
Fork and knife
12 Annosta
Rullaa graavilohesta helpon tuorejuustotäytteen kanssa hauskoja rullia joulun kalapöytään! Tarjoile rullat sellaisenaan tai saaristolaisleivän päällä.

Ainekset

300 g
(2 pkt) graavilohiviipaleita

Täyte

1/2 kpl
Sitruuna
2 rkl
Kapriksia hienonnettuna
200 g
(1 rs) ruohosipulituorejuustoa

Lisäksi

10 kpl
Viipaletta saaristolaisleipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lado graavilohiviipaleet vieri viereen limittäin leivinpaperille. Pese sitruuna, raasta puolikkaan sitruunan kuori ja purista 1 rkl mehua. Hienonna kaprikset veitsellä. Sekoita tuorejuusto, sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä kaprikset keskenään. Levitä seos tasaisesti kalan päälle.

Kääri kala ja täyte leivinpaperin avulla tiiviiksi rullaksi. Laita paketti jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai pidä sitä pakastimessa tunti.

Ota leipäviipaleista palat pyöreällä muotilla. Leikkaa graavilohirulla parin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet leipien päälle. Tarjoa voileipäpöydässä tai pikkusuolaisena iltapalana.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 30.1.2007
|
Muokattu: 24.11.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.