Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suklaatryffelit

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta
Tämän parempia suklaatryffeleitä saa hakea. Itse tehdyt helpot makeiset sopivat herkutteluun tai vaikka joululahjaksi. Pakkaa tryffelit kauniiseen rasiaan ja ilahduta ystävää.

Ainekset

250 g
Tummaa suklaata
1 dl
Vispikermaa
3 rkl
Tomusokeria
50 g
Voita
1 rkl
Ranskankermaa

Pinnalle

1 dl
Kaakaojauhetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Hienonna suklaa veitsellä karkeaksi rouheeksi. Kiehauta kerma ja tomusokeri kattilassa. Sekoita rouhittu suklaa joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää voi ja ranskankerma ja sekoita tasaiseksi.

250 g
Tummaa suklaata
1 dl
Vispikermaa
3 rkl
Tomusokeria
50 g
Voita
1 rkl
Ranskankermaa
2

Kaada suklaaseos kulhoon ja anna sen jäähtyä. Peitä astia kelmulla ja laita se jääkaappiin. Anna suklaan jähmettyä jääkaapissa yön yli.

3

Muotoile suklaasta käsin tai kahden pienen lusikan avulla kuulia. Pyörittele kuulat kaakaojauheessa. Säilytä suklaatryffelit viileässä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder, Anu Brask
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 17.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.