Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosuklaakonvehdit

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta
Kolmen aineksen jääsuklaakarkkeja on helppo valmistaa myös perheen pienimpien kanssa.

Ainekset

200 g
Valkosuklaata
100 g
Kookosöljyä
1 1/2 rkl
Tomusokeria

Lisäksi

30 kpl
Konvehtivuokaa
Nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele suklaa mikronkestävään kulhoon. Lisää kookosöljy, siivilöi tomusokeri joukkoon ja sekoita. Kuumenna seosta mikrossa pienellä teholla 30–45 sekunnin pätkissä välillä sekoitellen, kunnes seos on täysin sulanut ja tasainen.

200 g
Valkosuklaata
100 g
Kookosöljyä
1 1/2 rkl
Tomusokeria
2

Kaada seos konvehtivuokiin. Anna jäähtyä pari tuntia huoneenlämmössä. Ripottele halutessasi nonparelleja, karkki- tai pähkinärouheita tai kookoslastuja konvehtien pinnalle. Laita jääkaappiin kovettumaan vähintään kahdeksi tunniksi. Säilytä jääsuklaat jääkaapissa.

30 kpl
Konvehtivuokaa
Nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita
Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 9.10.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

68

286

5,7 g

4,4 g

4,0 g

3,7 g

0,1 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Konvehtivuokaa,

Nonparelleja, karkki- tai pähkinärouhetta, kookoshiutaleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli