Sulata lanttusose. Sekoita muna, kerma, siirappi, korppujauhot ja mausteet lanttusoseeseen.
Kaada seos voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Kuvioi pinta ja ripota sille korppujauhoja. Tiputtele rasva nokareina päälle ja valuta pinnalle siirappia.
Paista lanttulaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 1–1 ½ tuntia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
181
759
10,3 g
3,3 g
17,8 g
13,5 g
2,4 g
3,0 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
0,5 tl inkivääriä,
ripaus muskottia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli