Piparkakku-puolukkajäätelö
Ainekset
Valmistus
Vaahdota vispi sähkövatkaimella. Lisää kondensoitu maito ja vatkaa tasaiseksi.
Soseuta kohmeiset puolukat sauvasekoittimella. Rouhi piparkakut karkeaksi rouheeksi. Sekoita puolukkasurvos jäätelömassaan. Kääntele piparirouhe joukkoon.
Kaada jäätelömassa pakastuksen kestävään astiaan (vetoisuus 2 litraa). Pakasta noin 8 tuntia tai yön yli. Nosta jäätelö huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.
Vinkki: Annas-piparkakut ovat vegaanisia.
Jäätelömassan voi maustaa myös keksilevitteellä ja kirsikkahillolla tai rommissa marinoiduilla rusinoilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1042
4359
82,5 g
51,0 g
66,5 g
41,5 g
7,0 g
9,5 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
320 g (1 prk) kondensoitua kookosmaitoa .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli