Vaahdota vispi sähkövatkaimella. Lisää kondensoitu maito ja vatkaa tasaiseksi.
Sekoita hillo jäätelöpohjaan. Pehmennä keksilevitettä mikrossa muutama sekunti. Kaada jäätelömassa pakastuksen kestävään astiaan kolmeen kerrokseen. Valuta väleihin ja pinnalle keksilevitettä. Vedä jäätelömassaan veitsellä pyörteitä.
Kaada jäätelömassa pakastuksen kestävään astiaan (vetoisuus 2 litraa). Pakasta noin 8 tuntia tai yön yli. Nosta jäätelö huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.
Jäätelömassan voi maustaa myös puolukkasoseella ja piparkakkumuruilla tai rommissa marinoiduilla rusinoilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1408
5894
91,5 g
55,5 g
136,0 g
94,5 g
4,5 g
9,5 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
320 g (1 prk) kondensoitua kookosmaitoa .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli