Riko munien rakenne kulhossa. Vatkaa joukkoon maito tai kerma. Mausta suolalla. Sulata pannulla nokare rasvaa ja kaada munaseos pannulle. Anna kypsyä sekoitellen hetki miedolla lämmöllä.
Ripottele joukkoon juustoraaste ja anna kypsyä muutama minuutti välillä sekoitellen kunnes kokkeli on kostean kiinteää.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
195
816
12,5 g
4,0 g
4,0 g
4,0 g
—
16,5 g
2,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Nokare margariinia,
1 dl Voimakasta juustoraastetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli