Vegaaninen Biscoff-juustokakku
Ainekset
Pohja
Täyte
Pinnalle
Koristelu
Valmistus
Pingota irtopohjavuoan (halkaisija noin 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Vuoraa vuoan reunat leivinpaperisuikaleilla.
Hienonna keksit muovipussissa kaulimella tai monitoimikoneessa. Säästä 6 keksiä koristeluun. Sulata rasva ja sekoita keksimurun joukkoon. Painele seos kevyesti irtopohjavuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin odottamaan.
Vatkaa keksilevite ja tuorejuusto kulhossa. Lisää vispi ja vatkaa kuohkeaksi. Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Nosta kakku peitettynä jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 3 tuntia.
Pehmennä keksilevitettä mikrossa muutama sekunti. Valuta levite kakun pinnalle. Anna kuorrutteen kovettua noin tunti jääkaapissa.
Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle. Koristele kakku keksimuruilla ja halutessasi viikunalohkoilla ja rosmariininoksilla.
Vinkki: Vaahdota ylijäävä kauravispi (1 dl) ja pursota ruusukkeiksi kakun pinnalle.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
530
2217
33,2 g
12,8 g
48,3 g
26,6 g
1,4 g
7,9 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(viikunaa ja rosmariinia).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli