Mittaa maito kulhoon ja vatkaa kananmunat vispilällä joukkoon. Lisää muut ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
Sekoita turvonnut taikina tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunipellille. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Anna pannukakun jäähtyä hieman ja tarjoa se marjojen, paloiteltujen hedelmien ja vaahterasiirapin kanssa. Koristele halutessasi mintunlehdillä.
Vinkki: Maidottoman pannukakun saat vaihtamalla maidon kaura- tai soijajuomaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
252
1057
8,1 g
1,1 g
34,1 g
10,5 g
1,1 g
9,4 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl vaniljasokeria,
marjoja ja hedelmiä,
vaahterasiirappia tai hunajaa,
(mintunlehtiä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli