Halkaise pitko pituussuunnassa.
Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla.
Levitä tai pursota hillo pullan pohjalle raidaksi. Levitä tai pursota kerma pohjan päälle. Ripottele vadelmat kerman pinnalle ja nosta kansi päälle.
Leikkaa paloiksi terävällä veitsellä.
Vinkki: Näin valmistat pullapitkon itse: Neljällä letitetty pullapitko. Toisen pitkoista voi pakastaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
230
963
8,3 g
5,5 g
32,6 g
8,6 g
2,0 g
4,4 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli