Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Laskiaispullapitko

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa
Laskiaispulla on nyt hauskasti jaettava pullapitko! Helppo ja herkullinen laskiaispitko valmistuu alle vartissa.

Ainekset

435 g
(1 kpl) pullapitko
2 dl
(1 tlk) vispikermaa
1 rkl
sokeria
1 1/2 dl
vadelmahilloa
125 g
(1 rs) vadelmia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise pitko pituussuunnassa.

435 g
(1 kpl) pullapitko
2

Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla.

2 dl
(1 tlk) vispikermaa
1 rkl
sokeria
3

Levitä tai pursota hillo pullan pohjalle raidaksi. Levitä tai pursota kerma pohjan päälle. Ripottele vadelmat kerman pinnalle ja nosta kansi päälle.

1 1/2 dl
vadelmahilloa
125 g
(1 rs) vadelmia
4

Leikkaa paloiksi terävällä veitsellä.

Vinkki: Näin valmistat pullapitkon itse: Neljällä letitetty pullapitko. Toisen pitkoista voi pakastaa.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Oona, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.12.2022
|
Muokattu: 18.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

230

963

8,3 g

5,5 g

32,6 g

8,6 g

2,0 g

4,4 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli