Liuota hiiva kädenlämpöiseen piimään. Lisää siirappi, mausteet ja öljy.
Alusta jauhot taikinaan. Kohota taikinaa huoneenlämmössä liinalla peitettynä noin 1 tunti.
Säädä uuni 175 asteeseen. Laita kohonnut taikina jauhotetulle alustalle. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja jaa se kahteen osaan. Muotoile taikinasta kaksi pyöreää limppua. Laita leivät leivinpaperille uunipellille ja kohota liinalla peitettynä vähintään 30 minuuttia, jotta limput eivät repeile paistettaessa.
Kypsennä leipiä uunissa 25 minuuttia.
Sekoita vesi ja siirappi. Ota limput uunista ja sivele niiden pinta siirappivedellä. Laita leivät takaisin uuniin 45–50 minuutiksi ja sivele siirappivedellä noin 10 minuutin välein. Anna limppujen jäähtyä peittämättä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.