Pashaleivokset
Ainekset
Valmistus
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa jokainen taikinalevy neljään palaan. Paista palat 225-asteisen uunin keskitasolla 8–10 minuuttia. Anna levyjen jäähtyä kunnolla. Halkaise levyt. Valmista täyte. Vaahdota kerma. Notkista toisessa kulhossa tuorejuusto ja mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja sitruunakuoriraasteella. Sekoita joukkoon rusinat ja mantelirouhe. Nostele joukkoon kermavaahto. Lusikoi täytettä leivonnaisten väliin. Koristele tomusokerilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
90
376
7,6 g
4,3 g
4,1 g
4,1 g
0,6 g
1,1 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Lehtitaikinalevyä,
1 tl Vaniljasokeria,
Sitruunan raastettu kuori,
Tomusokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli