Leikkaa lohi neljäksi annospalaksi ja laita palat leivinpaperille pellille.
Kuori ja raasta inkivääri (1 rkl). Sekoita inkivääri, majoneesi, suola ja pippuri. Levitä seos lohifileille. Ripottele sokeri päälle.
Hienonna persilja ja sekoita pankojauhoihin. Painele seos lohien päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia, kunnes lohi on kypsää. Pese lime ja purista mehu lohien päälle.
Valmista muusi maidon kanssa kattilassa pussin ohjeen mukaan. Sekoita voi, wasabi ja suola muusiin.
Tarjoa lohi muusin kanssa. Viimeistele lehtipersiljalla.
Vinkki: Tarjoa halutessasi lisukkeeksi korealaisia kurkkuja.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
501
2097
27,0 g
7,0 g
28,0 g
7,8 g
1,8 g
33,3 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 cm pala inkivääriä ,
ruukkua lehtipersiljaa,
lehtipersiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli