Ota broileri huoneenlämpöön. Huuhtele paprika. Halkaise se, poista siemenet ja kuutioi paprika. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasvikset öljyssä pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja ruskista.
Kaada kerma pannulle, huuhtele purkki ½ desillä vettä ja sekoita kastikkeeseen. Keitä kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
Viimeistele kastike persiljalla ja tarjoa esimerkiksi täysjyväpastan tai kaura-ateriajyvien kanssa.
Vinkki: Saat kastikkeesta kasvisversion vaihtamalla broilerin marinoituun tofuun tai härkäpapusuikaleisiin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
281
1174
20,8 g
7,8 g
3,3 g
3,3 g
0,8 g
19,0 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli