Kääretorttu | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kääretorttu

Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa
Kääretorttu on helppo leivonnainen, jonka täytteessä on kuohukermaa ja maustettua tuorejuustoa.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 1/4 dl
Tattarijauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

täyte

1 dl
Kuohukermaa
1 kpl
(200 g) appelsiinituorejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja siivilöi vaahtoon. Kääntele seos varoen tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisesssa uunissa 7–8 minuuttia.Kumoa torttulevy puhtaalle, sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä.Vaahdota kerma. Notkista tuorejuusto ja sekoita joukkoon kermavaahto. Levitä täyte jäähtyneelle levylle ja kääri tiukalle rullalle. Anna rullan vetäytyä vähintään muutaman tunnin tai yön yli kylmässä ennen tarjoamista.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.12.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.