Leikkaa silli kuutioiksi. Sekoita jäinen peruna-sipulisekoitus ja sillikuutiot keskenään kulhossa. Levitä seos voideltuun vuokaan.
Yhdistä kerma, suola ja pippuri kulhossa ja valuta seos vuokaan.
Lisää voi nokareina päälle. Kypsennä kiusausta 200-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Viimeistele halutessasi tuoreella tillillä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
443
1854
35,8 g
22,8 g
23,8 g
7,0 g
1,3 g
6,0 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl tilliä hienonnettuna,
1 rkl voita tai margariinia vuoan voiteluun.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli