Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta tonnikala. Huuhtele paprika, halkaise, poista siemenet ja kuutioi paprika. Huuhtele ja kuivaa pinaatti.
Kokoa ainekset öljyttyyn uunivuokaan (vetoisuus 2 litraa). Levitä alimmaksi puolet riisistä. Lisää päälle puolet tonnikalasta, tuorejuustosta, paprikasta ja pinaatista. Tee vielä toinen samanlainen kerros lisäten loput ainekset. Sekoita kerma sekä mausteet ja kaada tasaisesti vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Vinkki: Voit myös vaihtaa tonnikalan kotimaiseen kalasäilykkeeseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
650
2721
35,5 g
19,3 g
50,0 g
4,3 g
3,8 g
28,0 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli