Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Silli-mätileivät

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

8 kpl
Makeaa limppua, esim. maalahden

Sillitahna

1 kpl
Matjessillifilee
1 kpl
Kovaksi keitetty kananmuna
1 kpl
Pieni sipuli
3 rkl
Ranskankermaa
2 rkl
Hienonnettua tilliä ja ruohosipulia
Rouhittua mustapippuria

Lisäksi

Kirjolohenmätiä
Ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta sillifilee. Kuori ja hienonna kananmuna ja sipuli. Hienonna silli ja sekoita munan ja sipulin kanssa. Sekoita joukkoon ranskankerma ja hienonnetut yritit. Mausta pippurilla. Sekoita. Siirrä jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi. Nosta leiville. Koristele mädillä ja ruohosipulisilpulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

103

430

3,6 g

1,8 g

13,4 g

0,9 g

1,3 g

3,5 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Hienonnettua tilliä ja ruohosipulia,

Rouhittua mustapippuria,

Kirjolohenmätiä,

Ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli