Haber_1.pngHaber_1.png

Kesäherkku nro 1

Kuuluvatko letut sinunkin kesääsi?

Herkuttele ohuet ja reunoilta rapeat lätyt tai kuohkeat pannarit makeilla täytteillä.

yhteishyva_story_logo_128_128.pngyhteishyva_story_logo_128_128.png

Raparperilettukakku

Puutarhapöydän näyttävä mutta todella helppo kakku kootaan letuista, kermavaahdosta ja sitruunaisesta raparperitäytteestä.

Suklaapannarit

Täyteläisiin suklaapannareihin sulatetaan tummaa suklaata ja lisämakua saadaan kaakaojauheesta. Älä unohda taikinasta myöskään suolaripausta, joka korostaa suklaan makua.

Maapähkinävoi ja banaani on täydellinen yhdistelmä myös lettujen täytteenä. Kesällä mukaan laitetaan mansikoita.

Suolaisenmakeat

muurinpohjaletut

Omenapannarimuffinit

Hauskat ja korkeaksi kohoavat pannarit tehdään muffinivuoassa. Pienten pannukakkujen sisään voi lusikoida kuutioituja hedelmiä tai marjoja ja jäätelöä.

Vegaaniset mustikkaletut maistuvat meheviltä soijajogurtin ansiosta. Sekä taikinaan että valmiiden lettujen päälle laitetaan mustikoita.

Herkkusuun mustikkaletut

Klassiset ranskalaiset letut saavat päälleen reilun lorauksen makeaa appelsiinisiirappia. Paista letut isoiksi ja ohuiksi aitojen Crêpes Suzettesien tapaan.

Crêpes Suzette

Pannukakusta saa extrahyvää, kun sen pinnalle laittaa ennen paistoa viipaloitua banaania ja omenaa.

Pikkaisen parempi pannari

Lettu, lätty vai räiskäle? Katso kaikki herkulliset reseptit.

Kuvat: Reetta Pasanen, Tuomas Kolehmainen, Mikko Hannula, Panu Pälviä, Laura Riihelä 

Teksti: Yhteishyvän toimitus