Mittaa "soijajogurtti", kaurajuoma, jauhot, leivinjauhe, sokeri ja suola kulhoon. Sekoita kierrevatkaimella tasaiseksi. Kääntele jäiset mustikat kauhalla taikinaan juuri ennen lettujen paistamista.
Kuumenna lettupannu ja lisää koloihin vähän rasvaa. Annostele taikinaa ruokalusikalla pannun koloihin, levitä ja tasoita lusikalla. Säädä liesi keskilämmölle. Paista 2–3 minuuttia, kunnes lettujen pinta alkaa hyytyä. Käännä letut paistinlastalla ja paista vielä noin 2 minuuttia. Siirrä letut lautaselle.
Lisää vähän rasvaa koloihin ja paista loppu taikina samoin.
Tarjoa letut vaahterasiirapin ja mustikoiden kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
250
1048
3,0 g
0,3 g
45,3 g
18,5 g
3,0 g
7,8 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
juoksevaa rapsiöljyvalmistetta,
vaahterasiirappia,
mustikoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli