Pese, kuori ja paloittele omenat, poista siemenkodat. Kiehauta omenat vedessä.
Lisää hillosokeri ja kanelitanko. Purista puolikkaan sitruunan mehu seokseen. Keitä hilloa 15–20 minuuttia välillä sekoitellen. Soseuta esimerkiksi sauvasekoittimella.
Kaada hillo pestyihin, kuumiin tölkkeihin ja sulje heti. Säilytä viileässä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
1368
5722
1,0 g
—
322,0 g
322,0 g
16,0 g
1,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl kanelitanko.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli