Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenapannarimuffinit

timer-icon60 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Herkullisen pulleat omenapannarimuffinit valmistuvat helposti ja nopeasti. Tarjoile lämpiminä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Ainekset

4 kpl
Kananmunaa
3 dl
Maitoa
3 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Sokeria
1 tl
Jauhettua kardemummaa
Suolaa
4 rkl
Juoksevaa margariinia tai voita

Lisäksi

2 kpl
Omenaa
1 rkl
Juoksevaa margariinia tai voita
Kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa maito ja kananmunat ja vatkaa joukkoon kuivat aineet. Anna taikinan turvota puolisen tuntia viileässä.

3 dl
Maitoa
4 kpl
Kananmunaa
3 dl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Sokeria
1 tl
Jauhettua kardemummaa
Suolaa
2

Valuta muffinivuokiin hieman rasvasulaa. Jaa taikinaseos vuokiin. Kypsennä 225-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Pannarit kohoavat huomattavasti uunissa, mutta laskevat uunista otettua.

4 rkl
Juoksevaa margariinia tai voita
3

Pese ja kuutioi omenat. Paista omenakuutioita pannulla kevyesti rasvassa. Lisää joukkoon ripaus kanelia. Nosta omenaseosta muffinien laskeneeseen koloon ja tarjoa lämpiminä vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Kanelia
1 rkl
Juoksevaa margariinia tai voita
2 kpl
Omenaa
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 20.6.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.