Crêpes Suzette | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Crêpes Suzette

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

3 dl
Maitoa
Suolaa
1 rkl
Sokeria
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Raastettua sitruunankuorta

kastike:

50 g
Voita tai margariinia
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Appelsiinin suikaloitu kuori
2 kpl
Appelsiinin mehu
1/2 dl
Grand marnier -likööriä halutessasi
1 rkl
Sitruunamehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista taikina vatkaamalla maidon joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja munat. Lisää kuoriraaste. Paista taikinasta suuria, ohuita ohukaisia.

Sulata voi paistinpannulla. Lisää sokeri, suikaloitu appelsiininkuori, appelsiini- ja sitruunamehu sekä likööri. Keitä, kunnes sokeri on liuennut ja neste hiukan haihtunut.

Taita letut neljään osaan ja lisää pannulle. Kuumenna letut.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.