Pikkaisen parempi pannari | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pikkaisen parempi pannukakku kaurahiutaleilla tai -leseillä
Play

Pikkaisen parempi pannari

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tarjoa hedelmillä ja kaurahiutaleilla rikastettu pannari jogurtin, marjojen ja pähkinöiden kera. Paksu jogurtti on kermaa kevyempi vaihtoehto.

Ainekset

50 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maustamatonta jogurttia
7 dl
Maitoa
3 dl
Täysjyvävehnäjauhoja
2 dl
Kaurahiutaleita tai -leseitä
1 rkl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
1 tl
Suolaa
2 kpl
Omenaa
2 kpl
Banaania
1 - 2 tl
Kanelia

lisäksi

Marjoja
Jogurttia
Pähkinöitä
Hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata margariini. Säädä uuni 200 asteeseen.

50 g
Margariinia
2

Vatkaa kananmunat ja jogurtti maitoon. Lisää jauhot, kaura, sula margariini ja mausteet. Anna taikinan turvota hetki.

4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maustamatonta jogurttia
7 dl
Maitoa
3 dl
Täysjyvävehnäjauhoja
2 dl
Kaurahiutaleita tai -leseitä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
1 - 2 tl
Kanelia
3

Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

4

Kuori ja viipaloi omenat. Kuutioi banaanit. Laita hedelmät taikinan pinnalle ja ripauta kanelia päälle.

2 kpl
Omenaa
2 kpl
Banaania
1 - 2 tl
Kanelia
5

Kypsennä pannukakkua uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 17.1.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1187

284

14,0 g

5,3 g

26,3 g

16,8 g

2,7 g

11,3 g

0,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 dl Täysjyvävehnäjauhoja,

1 tl Kardemummaa,

1 tl Suolaa,

1 - 2 tl Kanelia,

Marjoja,

Jogurttia,

Pähkinöitä,

Hunajaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli