Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikkaisen parempi pannari

timer-icon60 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tarjoa hedelmillä ja kaurahiutaleilla rikastettu pannari jogurtin, marjojen ja pähkinöiden kera. Jogurtti on kermaa kevyempi vaihtoehto ja sopii arkiseen herkutteluun.

Ainekset

50 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maustamatonta jogurttia
7 dl
Maitoa
3 dl
Täysjyvävehnäjauhoja
2 dl
kaurahiutaleita
1 rkl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
1 tl
Suolaa
2 kpl
Omenaa
2 kpl
Banaania
2 tl
Kanelia

Lisäksi

mustikoita
jogurttia
hasselpähkinöitä
hunajaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata margariini. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

50 g
Margariinia
2

Vatkaa kananmunat ja jogurtti maitoon. Lisää jauhot, kaura, sula margariini ja mausteet. Anna taikinan turvota hetki.

4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maustamatonta jogurttia
7 dl
Maitoa
3 dl
Täysjyvävehnäjauhoja
2 dl
kaurahiutaleita
1 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
2 tl
Kanelia
3

Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

4

Kuori ja viipaloi omenat. Kuutioi banaanit. Laita hedelmät taikinan pinnalle ja ripauta kanelia päälle.

2 kpl
Omenaa
2 kpl
Banaania
2 tl
Kanelia
5

Kypsennä pannukakkua uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.

Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 19.7.2018
|
Muokattu: 12.6.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

402

1681

16,8 g

7,0 g

44,0 g

17,8 g

5,7 g

15,5 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kardemummaa,

mustikoita,

jogurttia,

hasselpähkinöitä,

hunajaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli