Pikkaisen parempi pannari

arvosana3/5

(4)arviota
6 Annosta

60 min (josta 15 min aktiivista)

Tarjoa hedelmillä ja kaurahiutaleilla rikastettu pannari jogurtin, marjojen ja pähkinöiden kera. Jogurtti on kermaa kevyempi vaihtoehto ja sopii arkiseen herkutteluun.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
50 gmargariinia
4 kplkananmunaa
2 dlmaustamatonta jogurttia
7 dlmaitoa
3 dltäysjyvävehnäjauhoja
2 dlkaurahiutaleita
1 rklsokeria
1 tlkardemummaa
1 tlsuolaa
2 kplomenaa
2 kplbanaania
2 tlkanelia

Lisäksi

mustikoita
jogurttia
hasselpähkinöitä
hunajaa

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Sulata margariini. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

    MääräAinesosa
    50 gmargariinia
  2. 2

    Vatkaa kananmunat ja jogurtti maitoon. Lisää jauhot, kaura, sula margariini ja mausteet. Anna taikinan turvota hetki.

    MääräAinesosa
    4 kplkananmunaa
    2 dlmaustamatonta jogurttia
    7 dlmaitoa
    3 dltäysjyvävehnäjauhoja
    2 dlkaurahiutaleita
    1 tlsuolaa
    1 rklsokeria
    1 tlkardemummaa
    2 tlkanelia
  3. 3

    Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

  4. 4

    Kuori ja viipaloi omenat. Kuutioi banaanit. Laita hedelmät taikinan pinnalle ja ripauta kanelia päälle.

    MääräAinesosa
    2 kplomenaa
    2 kplbanaania
    2 tlkanelia
  5. 5

    Kypsennä pannukakkua uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 tl Kardemummaa, mustikoita, jogurttia, hasselpähkinöitä, hunajaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
19.7.2018
|
Päivitetty: 3.10.2025

Samankaltaisia reseptejä