Pikkaisen parempi pannari
Ainekset
Valmistus
Sulata margariini. Säädä uuni 200 asteeseen.
Vatkaa kananmunat ja jogurtti maitoon. Lisää jauhot, kaura, sula margariini ja mausteet. Anna taikinan turvota hetki.
Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
Kuori ja viipaloi omenat. Kuutioi banaanit. Laita hedelmät taikinan pinnalle ja ripauta kanelia päälle.
Kypsennä pannukakkua uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
400
1672
16,7 g
7,0 g
43,8 g
17,8 g
5,5 g
15,3 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Kardemummaa,
1 - 2 tl Kanelia,
Marjoja,
Jogurttia,
Pähkinöitä,
Hunajaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli