Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pikkaisen parempi pannukakku kaurahiutaleilla tai -leseillä
Play

Pikkaisen parempi pannari

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tarjoa hedelmillä ja kaurahiutaleilla rikastettu pannari jogurtin, marjojen ja pähkinöiden kera. Paksu jogurtti on kermaa kevyempi vaihtoehto.

Ainekset

50 g
Margariinia
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maustamatonta jogurttia
7 dl
Maitoa
3 dl
Täysjyvävehnäjauhoja
2 dl
Kaurahiutaleita tai -leseitä
1 rkl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
1 tl
Suolaa
2 kpl
Omenaa
2 kpl
Banaania
1 - 2 tl
Kanelia

lisäksi

Marjoja
Jogurttia
Pähkinöitä
Hunajaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata margariini. Säädä uuni 200 asteeseen.

50 g
Margariinia
2

Vatkaa kananmunat ja jogurtti maitoon. Lisää jauhot, kaura, sula margariini ja mausteet. Anna taikinan turvota hetki.

4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maustamatonta jogurttia
7 dl
Maitoa
3 dl
Täysjyvävehnäjauhoja
2 dl
Kaurahiutaleita tai -leseitä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Sokeria
1 tl
Kardemummaa
1 - 2 tl
Kanelia
3

Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

4

Kuori ja viipaloi omenat. Kuutioi banaanit. Laita hedelmät taikinan pinnalle ja ripauta kanelia päälle.

2 kpl
Omenaa
2 kpl
Banaania
1 - 2 tl
Kanelia
5

Kypsennä pannukakkua uunin keskitasolla 30-40 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 17.1.2018
Muokattu: 30.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

395

1654

16,5 g

7,0 g

43,3 g

17,3 g

5,3 g

14,8 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kardemummaa,

1 - 2 tl Kanelia,

Marjoja,

Jogurttia,

Pähkinöitä,

Hunajaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli