Karjalanpaisti - Yhteishyvä

Karjalanpaisti

Karjalanpaisti
Annokset
6
Karjalanpaisti on helppo ja herkullinen ruoka. Erityisen maukas karjalanpaisti syntyy, kun lihan antaa hautua hitaasti mureaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Valmiiksi paloiteltua karjalanpaistilihaa
2 kpl
Sipulia
1 kpl
Porkkana
2 kpl
Laakerinlehteä
6 kpl
Maustepippuria
2 - 3 tl
Suolaa
Kiehuvaa vettä

Näin teet

1

Kuori sipulit ja leikkaa lohkoiksi. Pese, kuori ja leikkaa porkkana paloiksi. Aseta pataan kerroksittain lihapaloja, sipulia, porkkanaa ja mausteita. Kaada pataan kiehuvaa vettä niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Kypsennä uunissa ensin 225 asteessa puoli tuntia ja peitä pata sitten kannella. Laske lämpötila 150 asteeseen ja anna hautua 2–3 tuntia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
SOK
Julkaistu: 10.3.2014
Muokattu: 8.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g5 g
Proteiinia21 g124 g
Rasvaa26 g154 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj1318 7907
Energiaa kcal315 1888

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 kpl Laakerinlehteä

  • 6 kpl Maustepippuria

  • 2 - 3 tl Suolaa

  • Kiehuvaa vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g5 g
Proteiinia21 g124 g
Rasvaa26 g154 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj1318 7907
Energiaa kcal315 1888

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 kpl Laakerinlehteä

  • 6 kpl Maustepippuria

  • 2 - 3 tl Suolaa

  • Kiehuvaa vettä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.