Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Airfryer- lämpimät voileivät

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Klassikko toimii aina! Suolainen kinkku ja makea ananas maistuvat rukiisen lämppärin päällä.

Ainekset

4 kpl
kokonaista ruispalaa
140 g
(1 prk) ananaspaloja
3 rkl
voita tai margariinia
2 rkl
sinappia
8 kpl
kinkku- tai kalkkunaleikkelettä
150 g
(1 ps) juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Irrota leipien pohja ja päällinen toisistaan.

4 kpl
kokonaista ruispalaa
2

Valuta ananas. Voitele leivät rasvalla ja sinapilla. Levitä ananas, kinkku ja juusto leipien päälle.

140 g
(1 prk) ananaspaloja
3 rkl
voita tai margariinia
2 rkl
sinappia
8 kpl
kinkku- tai kalkkunaleikkelettä
150 g
(1 ps) juustoraastetta
3

Paista airfryerissa 185 asteessa noin 5 min, kunnes leipä on rapeaa ja juusto ruskistunut.

Vinkki: Korvaa rasva ketsupilla.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.9.2024
|
Muokattu: 12.9.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

154

646

8,8 g

5,3 g

10,3 g

2,9 g

2,1 g

7,3 g

0,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli