Pese, kuori ja leikkaa porkkanat puolen sentin viipaleiksi.
Kiehauta vesi kattilassa. Lisää suola ja porkkanat. Keitä porkkanat kannen alla napakan kypsiksi noin 10 minuuttia.
Valuta vesi porkkanoista. Lisää kattilaan voi, hunaja ja rakuuna. Sekoita, kunnes voi sulaa.
Vinkki: Saat pikanttia makua rakuunaporkkanoihin hienontamalla joukkoon yhden valkosipulinkynnen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
108
453
6,0 g
3,8 g
11,0 g
10,8 g
3,3 g
0,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli