Sulata seiti pakkauksen ohjeen mukaan. Ripottele sulaneille kalapaloille suolaa ja valkopippuria. Pane palat reunalliseen voideltuun uunivuokaan.
Hienonna yrtit ja levitä kalojen päälle.
Ota mantelilastuista ½ dl syrjään. Sekoita loput kuorrutuksen aineet keskenään ja jaa tahna kalojen päälle. Ripottele loput mantelilastut pinnalle.
Kypsennä mantelikalaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Koristele halutessasi muutamalla sitruunamelissan- ja basilikanlehdellä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
351
1470
21,0 g
5,0 g
11,0 g
4,0 g
3,5 g
28,0 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl sitruunamelissan lehtiä,
0,5 dl basilikanlehtiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli