Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kondensoitu maito ja pikakahvijauhe. Jatka vaahdottamista, kunnes jäätelömassa on ilmavaa.
Kaada jäätelömassa noin 1 litran vetoiseen, pakastuksenkestävään vuokaan. Peitä vuoka kelmulla tai kannella. Pakasta jäätelöä vähintään 6 tuntia.
Vinkki! Koristele jäätelö halutessasi pikakahvijauheella ja rouhitulla tummalla suklaalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
110
460
11,7 g
7,8 g
1,0 g
1,0 g
—
0,7 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
397 g (1 prk) kondensoitua maitoa,
2 rkl pikakahvijauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli