Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosuklaa-appelsiinitryffelit

timer-iconNoin 2 tuntia  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta
Raikkaan appelsiiniset valkosuklaatryffelit ovat kuin pieniä lumipalloja. Kolmen aineksen tryffelit onnistuvat keneltä tahansa.

Ainekset

300 g
Valkosuklaata
3/4 dl
Kuohukermaa
2 tl
Appelsiininkuorta raasteena

Pinnalle:

1 dl
Kookoshiutaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese appelsiini ja raasta tarvittava määrä kuorta.

2 tl
Appelsiininkuorta raasteena
2

Paloittele valkosuklaa kattilaan. Lisää kerma ja appelsiinin kuoriraaste. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.

300 g
Valkosuklaata
3/4 dl
Kuohukermaa
3

Kaada massa kulhoon ja jäähdytä jääkaapissa noin tunti tai kunnes se on kiinteää. Ota massasta teelusikalla paloja käsiin ja pyörittele pieniksi palloiksi. Kieritä tryffelit lopuksi kookoshiutaleissa. Säilytä tryffelit jääkaapissa ja ota huoneenlämpöön noin vartti ennen tarjoilua.

1 dl
Kookoshiutaleita
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Elvi Rista
Julkaistu: 27.10.2007
|
Muokattu: 26.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

64

268

4,4 g

2,7 g

5,4 g

5,0 g

0,1 g

0,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Appelsiininkuorta raasteena,

1 dl Kookoshiutaleita.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli