Pese appelsiini ja raasta tarvittava määrä kuorta.
Paloittele valkosuklaa kattilaan. Lisää kerma ja appelsiinin kuoriraaste. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
Kaada massa kulhoon ja jäähdytä jääkaapissa noin tunti tai kunnes se on kiinteää. Ota massasta teelusikalla paloja käsiin ja pyörittele pieniksi palloiksi. Kieritä tryffelit lopuksi kookoshiutaleissa. Säilytä tryffelit jääkaapissa ja ota huoneenlämpöön noin vartti ennen tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
64
268
4,4 g
2,7 g
5,4 g
5,0 g
0,1 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Appelsiininkuorta raasteena,
1 dl Kookoshiutaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli