Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Hienonna yrtti. Yhdistä kulhossa lohikuutiot, yrttisilppu, kaprikset, sitruunanmehu ja pippuri.
Tee seoksesta muotin avulla 4 pihviä lautasille tai tarjoa seos kulhosta. Ripauta päälle vähän mustapippuria.
Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Viimeistele lohitartar majoneesilla, sipulilla ja yrtinlehdillä. Tarjoa esimerkiksi saaristolaisleivän kanssa.
Vinkki! Voit tarjota graavilohen myös carpacciona italialaiseen tapaan parmesaanijuuston ja rucolan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
156
653
10,5 g
2,0 g
2,0 g
2,0 g
0,3 g
10,3 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 tl kapriksia,
yrttejä (esimerkiksi ruohosipulia hienonnettuna tai lehtipersiljan lehtiä).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli