Sulata margariini kattilassa. Paloittele joukkoon suklaa. Sekoita ja kuumenna pienellä teholla kunnes suklaa sulaa. Anna jäähtyä hetki.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon jäähdytetty suklaa-rasvaseos.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne kevyesti nostellen taikinaan.
Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Levitä taikina tasaisesti vuokaan. Paista kakkua 175 asteessa noin 40-45 minuuttia.
Valmista kuorrutus. Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää suklaa ja margariini. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.