Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suussa sulava suklaakakku

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
10 Palaa
Fork and knife
10 Palaa
Perinteinen ja herkullinen suklaakakku on yksi Yhteishyvän lukijoiden suosikkiresepteistä. Mehevä ja helppo kakku viimeistellään suklaisella kuorrutuksella.

Ainekset

200 g
Margariinia
200 g
Taloussuklaata
4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Kaakaojauhetta
1 tl
Leivinjauhetta

Kuorrutus

150 g
Taloussuklaata
1 dl
Kermaa
1 rkl
Margariinia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata margariini kattilassa. Paloittele joukkoon suklaa. Sekoita ja kuumenna pienellä teholla kunnes suklaa sulaa. Anna jäähtyä hetki.

200 g
Margariinia
200 g
Taloussuklaata
2

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon jäähdytetty suklaa-rasvaseos.

4 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
3

Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne kevyesti nostellen taikinaan.

1 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
4 rkl
Kaakaojauhetta
4

Voitele ja korppujauhota halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka. Levitä taikina tasaisesti vuokaan. Paista kakkua 175 asteessa noin 40-45 minuuttia.

5

Valmista kuorrutus. Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa, mutta älä keitä. Lisää suklaa ja margariini. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista. Anna jäähtyä hieman ja kuorruta kakku.

150 g
Taloussuklaata
1 rkl
Margariinia
1 dl
Kermaa
Miltä maistui?(42 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.