Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy paistinpannussa. Purista siskonmakkaramassa kuorestaan palloiksi pannulle ja paista kypsiksi noin 5 minuuttia. Nosta makkarapallot erilliseen kulhoon ja jätä rasva pannulle.
Huuhtele parsakaali. Paloittele kukinnot suupaloiksi. Leikkaa varret ohuiksi viipaleiksi. Kuori valkosipulit ja sipuli. Hienonna valkosipuli ja viipaloi sipuli. Paista kaalia pannulla noin 5 minuuttia käännellen. Lisää sipulit ja kuullota pari minuuttia. Lisää pannulle kerma, makkarat ja gnocchit. Kuumenna ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Viimeistele halutessasi voimakkaalla juustoraasteella.
Vinkki: Vegaanisen version saat korvaamalla siskonmakkarat kasvisnakeilla, vaihtamalla ruokakerman kaurakermaan ja jättämällä juustoraasteen pois.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
699
2924
31,8 g
12,3 g
63,3 g
5,3 g
13,8 g
28,0 g
4,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(voimakasta juustoraastetta) .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli