Suolaiset taatelit
15 min
24 Kappaletta
Kummat tuorejuustolla täytetyt taatelit ovat sinun suosikkisi: pähkinöillä kuorrutetut vai ilmakuivattuun kinkkuun käärityt taatelit? Tällä taatelireseptillä teet molemmat – sekä kinkku- että pähkinätaatelit.
Ainekset
Valmistus
1
Tee taateleiden kylkeen viilto ja poista kivet.
24 kpl
tuoretta taatelia
2
Lusikoi tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota juusto taateleiden sisään.
200 g
(1 rs) tuorejuustoa (pippuri)
3
Puolita kinkkuviipaleet pitkittäin.
100 g
(1 pkt) ilmakuivattua kinkkua
4
Kääri puolet taateleista kinkkuviipaleisiin ja kiinnitä cocktailtikuilla. Koristele loput pähkinöillä.
12 kpl
saksanpähkinää
cocktailtikkuja
Vinkki! Paista kinkkuun käärittyjä taateleita rypsiöljyssä pannulla pari minuuttia käännellen ja tarjoa lämpiminä.
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Anu Brask
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 27.10.2016
|Muokattu: 22.11.2021
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
112
467
9,2 g
2,3 g
3,7 g
3,6 g
1,3 g
2,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
cocktailtikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli