Sekoita kaikki ainekset nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
Jaa taikina kuuteen osaan leivinpaperille pellille. Taputtele jauhotetuin käsin pyöreiksi reilun sentin paksuisiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniisti pilkuttunut. Tarjoa rieskat lämpiminä voin kanssa.
Vinkki: Voit korvata hiivaleipäjauhot ohrajauhoilla.
Vinkki: Valmista rieskat Kotimaista-riisipuurosta. Rieskoihin tarvitset kaksi purkkia puuroa (à 300 g).
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
216
901
3,5 g
1,3 g
35,0 g
4,7 g
1,7 g
9,2 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli