Valuta juustot. Puolita kirsikkatomaatit ja poista siemenet. Laita puolitetut tomaatit lakeiksi juustopallojen päälle. Voit kiinnittää lakin juustoon tarvittaessa pienellä nokareella majoneesia.
Laita majoneesi pursotuspussiin tai pieneen muovipussiin. Leikkaa pussin kulmaan pieni reikä ja pursota majoneesilla pisteitä tomaattilakkeihin. Voit tehdä myös valkolakkisen ”myrkkysienen” asettamalla kirsikkatomaatin jalaksi ja lakiksi puolikkaan mozzarellapallon.
Levitä rucola ja basilikanlehdet laakealle tarjoiluastialle. Pirskottele päälle öljyä ja etikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Asettele tomaatista ja mozzarellasta tehdyt ”sienet” salaattipedille.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
279
1166
22,3 g
9,3 g
4,8 g
4,8 g
2,0 g
12,8 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli