Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Ujot paprikamuumiot

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Täytä suippopaprikat juustolla ja taikinoi muumioiksi. Oliivisilmäiset ujot muumiot sopivat halloweenin juhlapöytään.

Ainekset

240 g
(1 prk) croissant-taikinaa
4 kpl
Suippopaprika
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
180 g
Cheddarjuustoa raastettuna
1 kpl
Kananmuna
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Chili
1 kpl
Ruukku korianteria
1 tl
Suolaa
1/4 tl
mustapippuria
4 kpl
Paprikatäytettyä oliivia
1 kpl
Kananmuna voiteluun

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Levitä taikina alustalle ja leikkaa se noin 2 cm leveiksi  suikaleiksi.

240 g
(1 prk) croissant-taikinaa
2

Halkaise paprikat ja poista siemenet.

4 kpl
Suippopaprika
3

Sekoita juustot ja kananmuna kulhossa. Kuori sipuli ja valkosipulit. Hienonna ne, chili ja korianteri ja lisää juustoseokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

180 g
Cheddarjuustoa raastettuna
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 kpl
Kananmuna
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Chili
1 kpl
Ruukku korianteria
1 tl
Suolaa
1/4 tl
mustapippuria
4

Lusikoi täyte paprikoihin ja kääri taikinasuikaleet ympärille. Halkaise oliivit ja paina ne muumioille silmiksi. Voitele taikina kananmunalla. Paista uunissa 20 minuuttia.

4 kpl
Paprikatäytettyä oliivia
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Pia Inberg
Julkaistu: 26.9.2017
|
Muokattu: 26.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

463

1938

38,3 g

18,0 g

7,8 g

7,0 g

5,0 g

19,5 g

5,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

240 g (1 prk) croissant-taikinaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli