Kuori punasipuli ja leikkaa se renkaiksi. Puserra sitruunamehua päälle ja anna sipulin pehmentyä puolisen tuntia.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Poista fileestä ruodot tarvittaessa ja leikkaa se 4 cm:n levyisiksi nahattomiksi paloiksi. Riko kananmuna lautaselle. Sekoita toisella lautasella korppujauhot ja mausteet. Kasta kalapalat kananmunaan, kääntele ne korppujauhoissa ja paista 2 minuuttia öljyssä molemmin puolin.
Lämmitä halkaistut sämpylät. Lado sämpylöille pinaatinlehtiä, kalaa ja sipulia. Lisää päälle kastike ja kansi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
249
1044
13,8 g
4,0 g
23,0 g
4,0 g
1,8 g
7,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 - 500 g Kirjolohifileetä,
1 tl Sitruunapippuria,
1 tl Suolaa,
2 dl Babypinaattia,
1 tl Raastettua sitruunankuorta,
0,25 tl ¼ tl suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli